QUALITON A20i

QUALITON A20i

Sztereó kialakítású, A-osztályú, integrált erősítő, ellenütemű (push - pull) kapcsolástechnikával felépítve. Oldalanként maximum 20 W terhelhetőségű készülék, melynek hátlapján található kimenetei 8 Ω névleges impedanciájú hangfalakkal terhelhetőek. A végerősítő kimenőtranszformátorainak konstrukciója lehetővé teszi a készülék 4 Ω névleges impedanciájú hangfalakkal történő terhelését is, ez a műszaki adatlapban közölt paraméterektől való kismértékű eltéréssel jár együtt.

A készülék előlapján közös tengelyen található a hangerőszabályzó potméter, és a bemenetválasztó forgókapcsoló. Szintén az előlapon találhatóak azok az indikátorok, melyek a készülék aktuális  állapotáról tájékoztatnak. Nyomon követhető, hogy a berendezés készen áll-e már a használatra (ekkor a hangerőszabályzó melletti LED pirosról fehér fényre vált), illetve tájékoztatást kapunk a bemenetválasztó egység adott állásáról is. A készülék masszív, 1.5 mm vastag, polírozott, rozsdamentes acéllemezből készül.

A végcsövek A-osztályú működési módjának köszönhetően a Qualiton A20i egy nagyfokú linearitással rendelkező, rendkívül alacsony torzítású, nagy sávszélességű prémium teljesítményerősítő, melynek tervezésénél célunk egy kompakt, prémium minőségű, kitűnő műszaki tartalommal rendelkező berendezés kifejlesztése volt. Úgy érezzük, hogy a Qualiton A20i, mint a Qualiton széria belépő szintű modellje megfelel ezeknek a jelzőknek, és feltűnésével új színt visz a professzionális, szórakoztató célú hangreprodukciós készülékek piacába. 

Garancia: 2 év

Felhasználói kézikönyv


 • technikai paraméterek
  Név Érték
  Névleges kimeneti teljesítmény 2 x 20 W, sztereó
  Teljes harmonikus torzítás < 0.3% (f = 1 kHz, maximális kimeneti teljesítményen mérve)
  Frekvenciaátvitel 25 Hz - 100 kHz (-3 dB, maximális kimeneti teljesítményen mérve)
  Bemeneti érzékenység 230 mV, aszimmetrikus
  Bemenetek száma három aszimmetrikus bemenet
  Kimenetek száma oldalanként egy hangfalcsatlakozó pár
  Erősítés +34.8 dB
  Bemeneti impedancia 10 kOhm
  Névleges terhelő impedancia 8 Ohm
  Kimenet polaritása nem invertáló
  Jel/zaj viszony > 90 dB; kimeneti zaj szintje kisebb, mint 1 mV
  Hálózatból felvett maximális teljesítmény 150 W
  Elektroncsőkészlet 4 x Tung-Sol 5881; 2 x Tesla E88CC; 2 x Tungsram ECC83
  Súly 16 kg
  Méretek 27 x 18 x 30 cm

Hasonló termékek

Pic
QUALITON MC
Pic
QUALITON PHONO
Pic
QUALITON A50i

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Ha bármilyen kérdése merül fel termékeinkkel kapcsolatban, illetve bármilyen más jellegű információra van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk alábbi elérhetőségeink egyikén:


4400, Nyíregyháza, Nádor utca 28. 
Nyitvatartás: H-P 8:00-15:30 
Telefonos elérhetőség: 8:00-12:00

Telefon: +36 42 446-688