Hírek

 Müncheni High-End kiállítás
Müncheni High-End kiállítás
2017. 03. 27.

A visszaszámlálás megkezdődött! Idén is részt veszünk a Müncheni High-End kiállításon.

Bővebben
Qualiton A50i, az új csúcsmodell
Qualiton A50i, az új csúcsmodell
2016. 09. 27.

A Qualiton A20i tavaly őszi premierjét követően idén ősszel újabb prémium kategóriájú végerősítőjéről rántja le a leplet az Audio-Hungary Kft. Az új, Qualiton A50i névre keresztelt, integrált, elektroncsöves sztereó végerősítőre nem kisebb feladat hárul, mint a márka új csúcsmodelljeként megtalálni az utat az A-osztályú elektroncsöves elektronika szerelmeseinek szívébe. Ehhez minden képessége adott, lássuk melyek ezek!

 

Bővebben
Phono, korrekció felsőfokon
Phono, korrekció felsőfokon
2016. 09. 27.

Cégünk új csúcsmodelljének, a Qualiton A50i elektroncsöves, integrált teljesítményerősítőnek a megjelenésével egyidőben debütál a Qualiton A-Series sorozathoz készülő, extrém alacsony zajú és torzítású, prémium kategóriájú, elektroncsöves lemezlejátszó korrektor. Az új, felsőkategóriás készülék neve: Qualiton Phono. Az újdonság piaci bevezetésével immáron újabb kulcsfontosságú darabot kínálunk egy csúcsminőségű hangrends...

 

Bővebben
Megújult weboldalunk!
Megújult weboldalunk!
2016. 09. 27.

Nagy örömmel jelentjük be az Audio-Hungary Kft. megújult weblapjának érkezését! Az eddigi meglehetősen szerteágazó rendszert, egy sokkal letisztultabb, mind küllemében, mind funkcionalitásában koherens honlap váltja fel. Immáron közös weboldalon szerepel cégünk klasszikus, "Qualiton Classic" márkajelű sorozatának, és a minőségi zenehallgatás legmagasabb szintű élményét kínáló "Qualiton A-Series" sorozatának összes modellje.

 

Bővebben

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Ha bármilyen kérdése merül fel termékeinkkel kapcsolatban, illetve bármilyen más jellegű információra van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk alábbi elérhetőségeink egyikén:


4400, Nyíregyháza, Nádor utca 28. 
Nyitvatartás: H-P 8:00-15:30 
Telefonos elérhetőség: 8:00-12:00

Telefon: +36 42 446-688